Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

7 hus købe Tips For at spare penge

På September 14th, 2017, vi offentliggjort reviderede udgaver af vores Privacy Policy, Servicevilkår og hjemmeside brug politik og offentliggjort en Cookie politik. Din fortsatte brug af midler du accepterer at disse reviderede dokumenter, så bedes du tage et par minutter til at læse og forstå dem. En højt ydende medarbejder eller en medarbejder, der er integreret til kultur og holder op moral er et værdifuldt aktiv. De tjener du penge, og holde dem rundt vil spare dig onboarding omkostninger ned linjen, eller tabet hvis deres udskiftning ikke er så værdifuld for virksomheden. Tjekke ind med dit team, Sørg for de er glade og at deres behov dækkes.

Overveje at lægge de fleste af din lønseddel i din opsparingskonto og en tilbagevendende ugentlige overførsel til dækning af nødvendige udgifter. Derefter beslutte, om eventuelle overskydende penge bør forblive i konto til at dække kommende udgifter eller være dedikeret som ekstra besparelser.

Du falder dybt ind i din gæld, ikke kun fra dine udgifter, men også fra de akkumulerede interesser. Begynde at spare penge nu i din egen lille måder. Overvej disse sparetips til at udvikle en god vane med at spare penge. Du kan derefter fortsætte med større besparelser, når du har udviklet vanen.

Hvis du er hårdt nok, tage kolde brusebade. Ellers kan du få en vandtæt timer og programmere den til at skrige på dig, når du har tænkt”alt for længe. Hvis du elsker lange, skifte luksuriøse brusebade, mindst fra et 12 liter showerhead til en lav-flow, en.

Dine forældre kan anmode arbejdsgiveren at tage en vis mængde penge ud af hver af deres lønsedler og sætte det i en investeringsfond, en slags opsparingskonto. Ideen er, at hvis de aldrig får deres hænder på penge, de ikke kan være fristet til at bruge den. Snakke med dine forældre om, hvordan du kan gøre det med din lønseddel (hvis du er begyndt at arbejde), dit rådighedsbeløb, eller penge du modtager som gaver.

Et hjem inspektion vil omfatte en masse, men sørg for at stille spørgsmål, tage noter og tjekke ting for dig selv, også. Den gennemsnitlige inspektion vil koste lidt over $300, ifølge HomeAdvisor mens det kan synes som en stor udgift, det er ubetydeligt i forhold til omkostningerne ved investering i et hus, der har bør for tusindvis af dollars i reparationer.

Leave a Reply