Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

Bedste hjelme til cykel – Vælg hjelm

Min kollega Paula har startet en blog kaldet Love Local Food i Wichita, Kansas, hvis titel kinda giver væk sit emne. Både hendes viden og entusiasme for hendes emne er håndgribelige i hendes indlæg. Som de af jer, der har fulgt denne blog kender – dem af jer stadig rundt, det er – den Cycle Chic bevægelse er noget, jeg har entusiastisk fremmet i nogen tid nu, cykel airbag (online cykelairbag.dk) op til og med nogle undrende-out-højt indlæg om en Cycle Chic bevægelse her. Sprint triathlon er velegnet til folk på begynderniveau, der lige er begyndt at deltage i triathlon events. Hvis folk kun ser hjelm cyklister, kan de ikke engang spørge, om det er forpligtet til at bære dem eller ej. Jeg indsendt en kommentar så vred og ond, at de kan opfatte min ytringsfrihed som terrorisme, og jeg vil blive tilføjet til alles overvågningsliste.

De gode folk på Car Free Days og Totcycle organiseret Fiets of Parenthood, en enorm samling af familie cyklister i alle aldre, der red ind på næsten enhver form for cykel og cykel-combo du kunne forestille dig. I den medfølgende e-mail, er det faktureret som værende afsat til “alle ting i forbindelse med cykel og fodgænger transport i Kansas og videre.” “Alle ting” er en masse territorium; Mit håb er, at det virkelig vil omfatte drøftelser af infrastruktur og langsigtet planlægning på statsligt plan for cyklister og fodgængere. Selv om dette er en symbolsk gestus fra statens side, ja, jeg kan ikke tænke på nogen virkelig transformative bevægelse, der ikke omfatter symbolske fagter på regeringsniveau.

Selv hvis du får en “dyr” hjelm, kommer det ikke til at koste dig meget mere i sammenligning. Endnu bedre: Paula er en formelt uddannet diætist, og hendes mand Chris er uddannet kok. Paula giver tips og fører ikke kun på kilder til fødevarer dyrkes lokalt (til dem, der skriver hende, vil hun e-mail en liste over lokale fødevarer folk), men selv, rådgivning om potentielle, uventede vilde fødevarer (hendes nuværende indlæg er en kort påmindelse om de potentielle fornøjelser og reelle risici for vilde svampe). Det er helt nyt; dens første indlæg er en påmindelse om vigtigheden af at bære en hjelm, når cykling. Xtracycle gik i minivan for første gang, og vi havde stadig masser af plads til min søster og hendes lånte Peugeot mappe.

Jeg har nogle indhente at gøre re denne blog emne, så en mere omfattende post er stadig forestående. Men i alle disse tilfælde, sikkerhedsanordningen og aktiviteten var direkte forbundet – der er en vis logik til sportsfolk er mere aggressive, når iført udstyr, der er specielt beregnet til at gøre deres sport sikrere. Under arrangementet vil der være en stemmeurne for folk at stemme for deres foretrukne hjelm. Hjulene er allerede i bevægelse for en TBR Family Fiets begivenhed i Tacoma næste sommer. Sæsonbestemt timing af cykel skader i løbet af året er til en vis grad svarer til, hvad der er blevet beskrevet tidligere i litteraturen, med en højere forekomst i sensommeren i Olmsted County, MN, i forhold til slutningen af foråret og forsommeren i andre geografiske steder, sandsynligvis afspejler vejrforhold (Thompson et al. Lad dit barn øge mængden af tid i at gøre glidende bevæger sig, og han vil gradvist lære at balancere på cyklen.

Hvis du har mulighed for at rejse til Europa eller Japan, vil du observere et helt andet gademiljø. Igen, mad domstole, restauranter og mad marts fundet i eller i nærheden af tankstationer er sparsomme i dette miljø. Der ville ikke være nær så mange CO2-emissioner med ELF-køretøjer, hvilket ville bidrage til eventuelt at påvirke drivhusgasvirkningerne på miljøet. Hvis dine interesser ligger i hendes retning, håber jeg, du vil gå derover. Godt. Det er her – eller dens blog er, i det mindste. Kansas Online Transportation Community (KTOC) har nu en blog dedikeret til cykel / ped spørgsmål i Kansas kaldet Aktiv transport.

Leave a Reply