Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

Tips til din privatøkonomi

Som et kollegium kandidat, er du sandsynligvis fokuseret på landing dit første job, finde et dejligt sted at leve og slår sig ned i den “virkelige verden”.

Hvis du dimitterede med en betydelig mængde af gæld, men ville du være klogt at bruge lidt tid på kortlægning ud en strategi for at betale det tilbage så hurtigt som muligt.

Ifølge en nylig undersøgelse af US Department of Education låne 26 procent af college kandidater mindst 25.000 til at betale for deres college uddannelser.

“I dag, mange studerende er dimitteret fra college med en betydelig mængde af gæld, men er uforberedt på hvordan man kan håndtere det,” sagde Dick Willey, president og chief executive officer af amerikanske Education Services, en national finansiel støtte tjenester organisation .

AES værter www.youcandeal withit.com, designet til at hjælpe universitetsstuderende og kandidater blevet økonomisk ansvarlige. Her er nogle tips fra AES.

* Konsolidere. Konsolidere dine lån kan reducere dine månedlige betalinger og potentielt sænke din rente. AES anbefaler, at du undersøger denne indstilling så hurtigt som muligt at låse i en lav rente. Når du konsoliderer, får du bare en bill pr. måned, hvilket gør det nemmere at holde styr på dine betalinger.

* Hvis det er muligt, foretage betalinger under din seks-måneders afdragsfri periode. Dette er en fantastisk måde at spare penge på din subsidierede lån, fordi eventuelle betalinger, du foretager vil blive anvendt lån penge hurtig direkte på den primære saldo. Dette sænker mængden af interesse du vil skylder efter den nåde periode udløber. Plus du vil være i stand til at betale off dine lån måneder tidligere end du forventede.

* Bruge direkte debitering til at hjælpe dig med at betale dine lån til tiden hver måned. Betalingsservice er en gratis, automatiske betalingsservice for låntagere, der foretrækker at gøre deres lån betalinger elektronisk. Hvis du bruger denne tjeneste, du også kan kvalificere sig til en nedsættelse af rente efter et angivet antal til tiden betalinger.

* Gør hverdagsudgifter tælle mod tilbagebetaling af dine lån. Når du tilmelder dig Upromise, vil deltagende købmænd bidrage en del af, hvad du bruger med dem til din Upromise konto, som du kan bruge til at hjælpe med at betale off din AES-serviced lån.

Leave a Reply