Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

Top 10 økonomi Tips til langt

Sociale medier sites som Facebook, Twitter og Instagram er blevet knudepunkter i vores liv – hvorfor ikke bruge dem til at hjælpe dig med at spare penge? Vi bruger dem til at forbinde med venner, lancere innovative virksomheder og holde styr på de seneste nyheder, men de fleste af os har udsigt over de økonomiske fordele ved at være social kyndige. Til 40: Altid altid altid købe generiske versioner af over-the-counter narkotika som aspirin, acetaminophen, ibuprofen, og hoste medicin. Ved lov skal de være det samme som de ting fabrikanten peddles under sin regelmæssige mærkenavn. Ikke sikker? Sammenlign etiketterne. Dette gælder også for visse personlige hygiejneprodukter; for eksempel, er Safeway’s version af Cetaphils fremragende følsom-hud cleanser identisk med varemærke version og en brøkdel af prisen.

Hvad er endnu mere bekymrende er, at de fleste universitetsstuderende er ikke engang klar over, hvad de får sig ind når de Co-underskrive for nogen. En US Bank undersøgelse fandt, at 47% af bachelorstuderende mente en cautionsmænd ikke ville være ansvarlig for at betale tilbage en studerende lån, hvis studerende ikke er i stand til at finde et job.

En advarsel om at købe generiske er, at nogle gange det faktisk er billigere at købe navn mærke. Dette er grunden til, at du skal holde øje med kostprisen for noget, du køber på købmand. De generiske dåser suppe sælger 3 for $5 klang lige en hel del, men den Campbell soup sælger for $1,50 hver er faktisk billigere.

Når jeg gemte for min anden tur til Indien jeg arbejdede i gennemsnit fem 12 timers nattevagter om ugen, og nogle gange arbejdet 8 dage i træk. Det suget, men jeg var fast besluttet på. Sæt dit budget baseret på de penge, du vil gøre arbejder ekstra timer (kun hvis du ved, vil være tilgængelig) og derefter du vil føle dig forpligtet til at gå i arbejde når opkald til hjælp.

Vælger en bustur i stedet for at køre dig på arbejde hver dag kunne nemt spare mere end $100 per måned (factoring i udgifter til parkering, brændstof og bil vedligeholdelse). Hvis en bus ikke er en levedygtig mulighed for pendling, prøv det som en billigere (og mindre stressende) mulighed end at køre til en ferie destination eller til at besøge familien. Skyde til off-peak gange (efter 10: 00) og book på forhånd hvis det er muligt. Og selvfølgelig, hvis du er en by-dweller, undergrundsbanen er meget billigere end at eje en bil eller ofte tager en taxa.

Tøj, underholdning, og livet i almindelighed. Denne sidste kategori kan være den sværeste at budgettet for, som det kan svinge mest. For eksempel kan du skal bruge mere en måned på en pebret vinterfrakke eller en ny dragt. Kig på dit forbrug i college at få en ordentlig fornemmelse af dine tilfældige udgifter i livet hver måned. Hvis det er nødvendigt, er dette den kategori, du skære fra første til at få enderne mødes.

Gå en tur eller en løbetur hver aften, praksis stretching, eller deltage i nogle lys muskel træning derhjemme. Disse øvelser kan gøres derhjemme gratis, men kan føre til enorme fordele for dit helbred. Afsætte kun lidt tid hver dag til at få noget motion, og din krop og tegnebog vil takke dig.

Oprette en nødfond. Kig på din månedlige indkomst og ganger det med seks. Det er det mindste beløb du vil til sidst have i dit nødfond. Denne fond er beregnet til at dække ting såsom en høj medicinsk regningen, bil problemer, eller til at klare dig, hvis du mister dit job. Du behøver ikke at bygge fond på rekordtid – start ved at bidrage med hvad du har råd til efter nødvendige udgifter, pensionsopsparing og gæld i udlandet.

Jeg er enig med Debbie M, at en masse kvinder betaler for meget for deres hår. Men, jeg er ikke helt klar til at lade mit hår går… Jeg er også forgæves! Jeg går til en Aveda skole. Jeg får en trendy frisure til næsten ingenting. Plus får jeg awesome styling rådgivning og store samtale. Også, jeg går omkring 12 uger mellem hår nedskæringer i stedet for de anbefalede 8. På noden hår jeg stoppede med at farve mit hår og gik med min rødder. Af den måde, er jeg fantastisk som en brunette.

Det er derfor det er kritisk vigtigt at oprette en nødfond konto indeholder nok kontanter eller likvide midler til at dække de måneder, hvor din indkomst ikke dækker din husstand leveomkostninger. At holde mindst tre til seks måneder leveomkostninger er en god tommelfingerregel, og mere endnu bedre.

Leave a Reply